S’ajorna la final de la Copa Catalunya Absoluta i es cancel·la la Jornada de Futbol Femení

Les federacions esportives continuen posposant competicions veient que la situació d’emergència sanitària per la Covid-19 s’allargarà més del previst. En un comunicat emès aquest dijous, la Federació Catalana de Futbol ha informat de l’ajornament de la final de la Copa Catalunya Absoluta i la cancel·lació de la Jornada de Futbol Femení.

La Copa Catalunya Absoluta s’havia de disputar a l’Estadi Olímpic de Terrassa l’1 d’abril entre la UE Llagostera i el CE L’Hospitalet. La FCF ha assenyalat que, un cop normalitzada la situació, programarà una trobada amb els dos clubs per fixar de mutu acord una nova data per a la disputa del partit.

L’ens federatiu, però, va molt més enllà en el calendari i ha decidit cancel·lar la Jornada de Futbol Femení de l’1 de maig, una trobada que va néixer a Terrassa i que des de fa uns anys es feia de forma simultània a tot Catalunya. Aquest 2020 hagués suposat la vuitena edició. La Federació considera que la “prioritat principal és la protecció de la salut de tots els federats i federades”. L’edició passada el Municipal de Sant Pere Nord va acollir aquesta trobada a la nostra ciutat, amb la participació d’un centenar de noies d’entre 6 i 14 anys.

El Municipal de Sant Pere Nord va acollir l’any passat la 7a Jornada de Futbol Femení