Salt Idiomes és el centre examinador oficial de l’Oxford Test of English (OTE)

El centre d’Ensenyament Salt Idiomes ja és oficialment un centre examinador del títol Oxford Test of English, (OTE). Aquest dijous en l’entrega de l’acreditació oficial hi han participat el gerent de Salt Idiomes, José Luis Cano i l’Área Sales Manager d’Oxford University Press, José Juan Vicente. Tot i que l’acreditació oficial no ha arribat fins ara, Salt Idiomes ja fa anys que és centre oficial de la Universitat anglesa amb capacitat d’expedir títols oficials de la prestigiosa facultat.

Al centre terrassenc es poden certificar tres nivells d’anglès de forma més ràpida, senzilla i econòmica que d’altres cursos amb la mateixa validesa i prestigi. De fet l’Oxford Test of English és el més econòmic que d’altres examens oficials d’anglès. L’OTE evalua quatre habilitats: la comprensió escrita i oral i l’expressió escrita i oral. La prova dura dues hores i el resultat es té en 14 dies.

És un curs cent per cent flexible perquè es pot seguir a través d’internet i s’ajusta a les necessitats de cada usuari que pot escollir una de les convocatòries que es fan durant l’any. Cada examen és únic i personalitzat de manera que el nivell de dificultat s’adapta a les respostes de l’aspirant. També es diu que és la prova més justa perquè si no s’obté la nota desitjada es pot repetir per separat la part de la prova que es vulgui repetir. D’aquesta manera s’obté un únic certificat amb els millors resultats.