Salt Idiomes renova com a patrocinador de les seccions de futbol i bàsquet del CN Terrassa

El CN Terrassa i Salt Idiomes han arribat a un acord que allarga una temporada més la col·laboració de l’escola d’idiomes amb l’entitat com a patrocinador de les seccions de futbol i de bàsquet.

La relació entre totes dues parts va iniciar-se la campanya 2014-2015, amb un primer conveni de tres temporades que afectava només la secció de futbol. La primera renovació de l’acord, vigent les campanyes 2017-2018 i 2018-2019, va suposar l’extensió del patrocini a la secció de bàsquet, conveni que va perllongar-se també durant la temporada 2019-2020.

El conveni contempla la presència del logotip de Salt Idiomes en la samarreta principal de tots els equips de les dues seccions, així com altres elements de promoció i visibilitat de l’empresa dins el club com ara espais publicitaris, enviament de newsletters als socis per correu electrònic amb ofertes especials per als socis i presència en la pàgina web i en la pàgina oficial de Facebook del club. Al seu torn, Salt Idiomes farà una aportació econòmica i manté els avantatges i descomptes especials per als socis que hi estudiïn.