Salut obre la vacunació a les persones d’entre 45 i 49 anys

Les persones d’entre 45 i 49 anys ja poden demanar cita per vacunar-se contra la Covid-19 a través de la web vacunacovidsalut.cat. Gradualment, i durant les pròximes setmanes, les persones d’aquest tram d’edat també rebran un missatge SMS que les redirigirà a l’aplicació web per escollir hora, dia i lloc de vacunació. Aquesta franja d’edat és la que comprèn els nascuts entre el 1972 i el 1976.

Salut continua prioritzant la franja de les persones d’entre 50 i 59, nascudes entre els anys 1962-1971. Així com també continua la vacunació de les segones dosis als col•lectius essencials menors de 60 que va iniciar-se la setmana passada arreu del territori. Actualment hi ha 26 punts de vacunació que ofereixen aquesta vacuna per completar la pauta a aquests col•lectius. Des del dia 1 en aquests punts de vacunació s’hi ha afegit la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell per reforçar tota la Regió Sanitària Metropolitana Nord entre la qual hi ha Terrassa.

L’equipament disposa inicialment de 6 punts de vacunació, zona de recepció i acreditació, d’observació i d’atenció mèdica del Servei d’Emergències. Aquí es preveu administrar entre 5.000 i 6.000 dosis diàries depenent de la demanda i de la disponibilitat de vacunes. Amb aquest nou espai Salut completa l’estratègia de vacunació ara repartida en 15 punts de vacunació de la Metropolitana Nord, entre els quals hi ha Mútua Terrassa i el Centre Cívic Montserrat Roig.