Salvador Illa es troba amb empresaris a la Cecot

Salvador Illa ha visitat aquest divendres Terrassa. I ho ha fet per participar en una sessió de treball organitzada per Cecot. Hi han intervingut tant representants empresarials com membres del PSC amb representació als diferents àmbits de l’administració pública.

En la reunió s’han tractat temes relacionats amb la indústria, sobretot pel que fa a la gestió dels peatges, i de la simplificació administrativa. També s’han tractat qüestions relacionades amb la fiscalitat, a més de temes laborals i que afecten els autònoms.

Xavier Panés, president de la Cecot, ha valorat positivament que la proposta de pressupostos acordada per ERC i PSC incrementi les dotacions destinades a promoure i consolidar la indústria. Per la seva banda, el cap de l’oposició a Catalunya i primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat que estan treballant per aconseguir una Catalunya de 10 en tots els àmbits.

Salvador Illaa la cecot

Foto de grup de essió de treball organitzada per Cecot amb Salvador Illa

Aquestes reunions estan destinades a posar en contacte representants empresarials amb representants polítics dels diferents estaments de l’administració. Es mantenen trobades amb resposables polítics de l’àmbit europeu, l’estatal, autonòmic i el local. L’objectiu final és, doncs, fer arribar de primera mà la realitat de les mitjanes i petites empreses ubicades als diferents territoris. També es parla de com fan front als reptes que actualment tenen per continuar realitzant la seva activitat.