Salvador Illa fa costat a Eva Candela per recuperar l’alcaldia socialista

Els partits polítics municipals ja fa dies que han engegat la màquinaria electoral, amb la data del 28 de maig a l’horitzó. En aquest sentit, el grup socialista ha comptat aquest dissabte amb la presència del Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, en l’acte de presentació oficial de la candidatura que encapçala Eva Candela, amb l’objectiu de convertir-se en la primera alcaldessa de Terrassa. En un Auditori pràcticament ple, Candela ha presentat un per un els membres de la seva llista.

Eva Candela ha assenyalat que les principals prioritats del partit passen per la creació de llocs de treball, la seguretat, la neteja i el manteniment dels carrers, la igualtat de drets i la millora de la sanitat pública.

Per la seva part, Salvador Illa ha criticat la gestió del Govern de Jordi Ballart durant els últims 4 anys i ha volgut destacar el paper del partit socialista per poder desencallar les obres del 4t Cinturó. El cap de l’oposició de Catalunya ha dit que el Pacte de Claredat que vol promoure Esquerra Republicana per tal d’arribar a un refrèndum acordat és més aviat un pacte de confusió. Finalment, Illa ha acabat el seu discurs destacant les qualitats de l’alcaldable terrassenca del PSC.

El PSC de Terrassa ha anunciat la seva intenció de dur a terme una campanya electoral tranquila i respectuosa, on el diàleg entre el partit i la ciutadania sigui el principal protagonista.