Salvador Illa (PSC) reclama un pla integral per a Ca n’Anglada

El líder del PSC al Parlament i candidat a la Generalitat, Salvador Illa, ha visitat aquest dissabte Ca n’Anglada, un barri que s’ha vist al centre de la polèmica les últimes setmanes per un suposat augment de la inseguretat i per la pressió policial.

L’exministre ha visitat diversos espais i comerços del barri al llarg del matí, acompanyat del líder socialista a Terrassa, Alfredo Vega, i de la diputada egarenca Eva Candela. La delegació s’ha trobat amb diverses entitats veïnals i socials de Ca n’Anglada, així com amb la comunitat musulmana.

Després d’aquestes reunions, el líder socialista ha assegurat que ha constatat els reptes que viu el barri, en aspectes com l’habitatge, els ajuts socials, la seguretat o les inversions, i ha reclamat un pla integral per a solucionar, d’una manera transversal, les problemàtiques del barri.

Salvador Illa ha lamentat el fet que no hi hagi govern de la Generalitat quan han passat tres mesos de les eleccions per poder afrontar reptes com el de Ca n’Anglada. Illa també ha denunciat un veto inèdit dels partits independentistes al PSC, que va guanyar les eleccions, i ha reclamat poder-se presentar a la investidura.

El presidenciable del PSC s’ha reunit amb entitats, comerços i veïns de Ca n’Anglada