Salvador Illa reivindica la necessitat de la Ronda Nord en un acte del partit a Castellar

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha reivindicat la necessitat de la Ronda Nord entre Terrassa i Sabadell en  un acte dels socialistes celebrat aquest dilluns a Castellar del Vallès. A la trobada hi han participat representants econòmics del territori (com CECOT, Cambra de Comerç, PIMEC, empreses i organitzacions sindicals), així com membres de la formació com la candidata a l’alcaldia de Terrassa, Eva Candela; l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; i l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez.

“Durant massa anys hem obviat la generació de prosperitat a Catalunya i, si no la generem, no podem tenir recursos per millora la vida de la ciutadania” ha afirmat Illa. Per la seva banda, l’alcaldable de Terrassa, Eva Candela, ha afegit que “el teixit econòmic i social reclama aquesta infraestructura i els socialistes hi estem 100% compromesos.”

Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell, ha destacat que les infraestructures ferroviàries s’han de continuar defensant, “però no ho solucionen tot”, i que calen infraestructures perquè el país continuï generant riquesa i repartint-la. L’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, ha estat qui ha recordat que la Ronda Nord no és important només per a les grans ciutats del Vallès com són Terrassa i Sabadell, sinó per tots els municipis de la comarca, com la seva mateixa ciutat.