Guanyadora Llumineta 22 Banc De Sang

Samira Chidi guanya la llumineta del Banc de Sang

Samira Chidi ha guanyat la llumineta del Banc de Sang.  La donant va fer la seva primera donació estrenant la Llumineta d’aquest any. Els seus germans ja eren donants al Marroc, i ella finalment es va animar a donar a Mútua, sense saber que la seva primera donació la portaria a guanyar un premi.

La guanyadora va triar a l’atzar el número 490, que coincideix amb les últimes tres xifres del Sorteig de la Loteria de Nadal. S’ha endut a casa una Panera de Nadal, gentilesa dels col·laboradors del Banc de Sang: Mercat de la Independència, El Celler del Cava, Els Xixonencs, El Forn del Progrés i l’Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Guanyadora Llumineta 22 Banc De Sang

Foto: Banc de Sang

El Banc de Sang i Teixits no s’atura ni per festes. A Catalunya caldran 13.000 donacions durant les Festes de Nadal per fer front les necessitats dels pacients. Avui hi ha sang pels propers 6 dies (l’òptim són 8-10 dies) i les reserves dels grups sanguinis A- i O- estan especialment baixes. Per aquest motiu demanen que tothom que es trobi bé de salut vagi a donar les properes dues setmanes entre Nadal i Reis.

Amb motiu de les festes hi haurà una modificació en l’horari d’atenció del Banc de Sang de Terrassa: els dissabtes 24 i 31 de desembre el servei romandrà tancat i el dijous 5 de gener l’horari serà reduït de 9h a 14h. La resta de dies l’horari serà l’habitual, de dilluns a divendres laborables de 9h a 20h i dissabtes de 9h a 14:30h.