Sàmper s’acomiada de Terrassa en un ple extraordinari

L’Ajuntament celebra un ple extraordinari d’urgència per acceptar la renúncia del fins ara regidor de Junts per Terrassa, Miquel Sàmper, després del seu nopmenament com a Conseller d’Interior. A Sàmper el subtituirà la número 5 de Junts per Terrassa, Montserrat Trullàs. L’ara flamant Conseller ha tingut unes emotives paraules de comiat pels seus companys de consistori.

El comiat dels portaveus han anat des dels elogis tant de la vessant professional com personal del ja exregidor, a la immediata reivindicació aprofitant el seu nou càrrec al Govern. L’advocat Miquel Sàmper assumia aquest dijous el nou càrrec de Conseller d’Interior en substitució de Miquel Buch, de la mà del President de la Generalitat Quim Torra.

Sàmper s’ha passat 5 anys a la política local que va entrar-hi per succeir a Josep Rull al capdavant d’aleshores Convergència i Unió a Terrassa. En aquests anys ha pogut desenvolupar tasques tant des del Govern, gràcies a un pacte amb els socialistes, com des de l’actual situació a l’oposició.