S’amplia l’oferta de pràctica esportiva en equipaments municipals

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei d’Esports, amplia l’oferta esportiva en equipaments municipals. Està previst augmentar els serveis tant a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa com al Poliesportiu de La Maurina per a la pràctica d’esports d’equip com l’handbol, el bàsquet o el voleibol, una mesura adreçada principalment a les entitats que són usuàries habituals d’aquestes instal·lacions.

La utilització d’aquests dos equipaments s’haurà de fer sempre amb reserva prèvia i estarà sotmesa a un límit d’aforament i a les normes establertes per a aquesta fase 2 de desescalada. Per accedir-hi, se segueixen aplicant les mesures de prevenció per garantir la seguretat del personal i de les persones usuàries, com l’ús de la mascareta (no serà obligatòria durant la pràctica esportiva) i la neteja de mans amb els dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada. A més, per minimitzar el risc de possibles infeccions, es reforçaran els treballs de neteja de les zones comunes i no estarà permès l’accés als vestidors ni als lavabos.

Pel que fa als poliesportius de Sant Llorenç, les Arenes i Ca n’Anglada, es continua treballant per poder adequar les instal·lacions i disposar del personal necessari a l’espera de poder reobrir-les durant les properes setmanes. Recordem que, a més d’aquests equipaments, ja es fa ús del circuit de BMX i de l’Estadi Olímpic.