Samu Casais ja s’entrena amb un Terrassa FC que espera més moviments al gener

Primer entrenament de l’any per al Terrassa FC, de cara a preparar el partit contra la SCR Peña Deportiva de diumenge (12.00h). I ho ha fet amb novetats sobre el terreny de joc, ja sense el concurs de Piera, Spártalis i Guiseris, que han causat baixa. La vacant d’aquest últim l’ocuparà el jove porter mataroní Aitor Mújica, que aquest dimecres ja s’ha exercitat sota les ordres de Chus Trujillo. Mújica, de 22 anys, prové de l’AE Prat, on ha jugat aquest últim any i mig. En aquest primer contacte del 2024 no hi era Víctor Morales, amb grip, però sí diferents components del juvenil.

L’altra cara nova del mercat d’hivern és el migcampista canari Samu Casais. No ha arribat a temps a entrenar-se amb els seus nous companys, però ja ho ha fet en la sessió d’aquest dijous. Casais, de 32 anys, estava jugant al CD Manchego Ciudad Real de la Segona Federació. És una petició expressa del tècnic terrassista, que el coneix molt bé de la seva etapa a la UD Tamaraceite i a l’AD Ceuta.

Al llarg d’aquest mes de gener s’esperen més arribades. La prioritat és un davanter centre, que cobreixi la baixa de Piera. Però també més sortides i qui està molt a prop de desvincular-se és David Jiménez. L’extrem, que ha gaudit de pocs minuts aquesta temporada, té una oferta del Badalona de Tercera. Altres jugadors com Jordi Cano i Jaouad estan sent temptats per canviar d’aires en aquest mercat d’hivern.