San Cristóbal i Fundació Grama es juguen el Campionat de Catalunya Amateur

La Sala d’Actes de la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, ha acollit aquest dimecres al migdia les presentacions de les finals de la Copa Catalunya Absoluta i del Campionat de Catalunya Amateur. Aquesta darrera competició la disputaran el CP San Cristóbal i la Fundació Esportiva Grama, com a campions del grup 2 i 1 de la Primera Catalana. Les dues finals es juguen el dissabte 2 de juny al Municipal La Bòbila de Gavà. La final del Campionat de Catalunya Amateur tindrà lloc a les 17.00h.

Andreu Subies, president de la Federació Catalana, ha assenyalat que “són els dos millors equip de Primera Catalana i la propera temporada tindran l’oportunitat de jugar a la Tercera Divisió. Això demostra que si les coses es fan bé, els equips modestos també poden assolir els seus objectius”.

A continuació, el president del CP San Cristóbal, Miguel Ángel Moreno, ha assegurat que “valoro molt positivament la temporada que hem completat. Després de 30 anys és un orgull poder tornar a jugar a la Tercera Divisió. Hem arribat fins aquí sense fer soroll. Ara toca gaudir de la festa del futbol català”. Per la seva banda, el president de la Fundació Esportiva Grama, Antonio Morales, ha confessat que “després de gairebé 40 anys en el món del futbol, tenia el compromís amb la ciutat de Santa Coloma de Gramenet d’engegar un projecte esportiu com el que tenim a la Fundació Esportiva Grama. Afrontarem aquest partit amb les mateixes ganes i dedicació que hem demostrat en els darrers quatre anys”.