Sandra Cooper i la Robin Banerjee Band, a la Sala Fred Astaire el 25 d’abril

Sandra Cooper i Robin Banerjee Band actuaran aquest proper diumenge 25 d’abril amb la banda sencera en el concert vermut de la Sala Fred Astaire, a les 12.30h.

El guitarrista oficial d’Amy Winehouse, Robin Banerjee, inicia una aventura creativa amb Sandra Cooper, una de les grans promeses, formada i membre de la Big Bang del Taller de Músics. De veu profunda i amb facilitat per a la improvisació, destaca la versatilitat amb què Cooper emergeix pels terrenys blues, soul i jazz, o arrelar-se al rock més clàssic i, fins i tot, atrevir-se amb la bossa nova i el reggae.

Robin Banerjee hi contacta per la qualitat artística, la influència i semblança física amb la genuïna cantant britànica. En molt poc temps aconsegueixen una gran connexió i no han parat de composar temes i fer tributs a la mítica i malaurada Amy.

“Single Mama” és el primer projecte en comú de Cooper i Banerjee. Primer disc dedicat a la dona a través de la diversitat dels seus temes i un acurat treball. Una història personal de mare soltera, lluitadora davant les adversitats i que, gràcies a les oportunitats, s’inspira per fer realitat aquells somnis callats i oblidats. Cooper dóna veu a les dones i posa de relleu que es pot ser mare i artista alhora.

Completen la banda Miki Santamaria, baixista reconegut internacionalment, el baterista Sergi Torrents i Àlex Badia als teclats.

Les localitats es poden comprar clicant aquí. La sala Fred Astaire obrirà les portes a 11.45. Es compliran totes​ les mesures de prevenció del COVID-19.

Si no la coneixeu encara, descobriu qui és i com canta Sandra Cooper al seu canal de YouTube.