Sandra Cooper i Robin Banerjee actuen a Barcelona i avancen algunes cançons del primer disc

Els dos concerts més importants de la meva carrera. Així defineix la mateixa Sandra Cooper les dues properes cites previstes pels dies 6 i 10 de setembre.

La cantant i compositora matadeperenca i Robin Banerjee, el guitarrista oficial d’Amy Winehouse, porten més de 130 concerts a les espatlles, un gran tribut a la desapareguda diva del soul. Però ara volen també presentar el seu primer projecte en comú.

La primera cita, la del dia 6, és a l’SkyBar Barcelona- Hotel Iberostar, de Plaça Catalunya, i és un acústic d’ells dos.

La segona, és a Luz de Gas, amb 60 cantants de gòspel, 4 músics i un director. Encara queden entrades per aquest concert que culmina tota una etapa. Al final, es presentaran, en primícia, algunes cançons del primer disc de Cooper i Banerjee.

El treball encara no té nom ni data concreta de llançament però probablement serà a finals de setembre. Neix del projecte «Single Mama», dedicat a la dona, a les mares i en especial, a les mares solteres que, com Cooper, lluiten pels seus somnis.

El primer treball té 12 temes i se n’han quedat fora 5. Cooper el defineix com un disc orgànic, natural, retro i amb molts estils.

El concert a Luz de Gas del dissabte es gravarà en directe i es pujarà a les xarxes. D’aquesta manera es podrà col·laborar amb el finançament del disc i futurs projectes.

La història de Cooper i Banerjee ja és coneguda. Des d’Anglaterra el guitarrista va descobrir la veu de la Sandra per la seva similitud a la de la seva companya de banda.

Des d’aleshores, han combinat les cançons de la cantant anglesa amb la composició de temes propis. El resultat està a punt de sortir al mercat.

Foto Cooper 2 Foto Cooper 1

Sandra Cooper 5 Sandra Cooper 4 Sandra Cooper 3 Sandra Cooper 1