Sandra Cooper i Robin Banerjee presenten el seu primer disc “Single mama”

Sandra Cooper i Robin Banerjee presenten aquest divendres, amb les entrades exhaurides a la Nova Jazz Cava, el seu primer disc «Single mama». Bona part d’aquest treball són composicions de la cantant anglesa Amy Winehouse, la banda de la qual prové el músic britànic. Però el disc també conté una quinzena de temes propis amb la versatilitat de la veu de la cantant de Matadepera com a protagonista.

La seva història ja és coneguda. Des d’Anglaterra el guitarrista va descobrir la veu de la Sandra per la seva similitud a la de la seva companya de banda Amy Winehouse. Des d’aleshores els dos músics han combinat les cançons de la desapareguda cantant amb la composició de temes propis pensats i adaptats a la veu de la Sandra.

El resultat es veurà aviat en el seu primer disc en el qual també hi han col·laborat Sergi Torrents a la bateria i Miki Santamaria, al baix. Abans es podran escoltar en la seva presentació a la Nova Jazz Cava, i en els concerts que ja tenen programats per aquest mes d’abril.