Sandra Domene es retira del waterpolo professional

La portera de l’equip femení del CN Terrassa Sandra Domene ha anunciat que es retira del waterpolo professional. Ho ha fet aquest dimecres a la tarda i per sorpresa de molts.

A través d’una ‘storie’ al seu Instagram, la jugadora exposa que “ha estat una decisió dura i inesperada. Aquesta decisió ha estat encapçalada i derivada de la manca de confiança, respecte i professionalitat del president, la Junta i el nou staff tècnic“.

En el seu escrit, Domene afegeix que “després de 18 anys com a jugadora del CN Terrassa (…) només demanàvem respecte, tant per a l’equip com cap a mi. Respecte que sens dubte ha brillat per la seva absència. Cap de les gestions realitzades representen els meus valors ni els del club, i per això he decidit no participar en un projecte en el qual no hi crec ni em representa“.

Sandra Domene conclou el seu escrit amb una sèrie d’agraïments personals. Entre els quals destaca l’esment a Xavi Pérez. A l’encara tècnic egarenc li agraeix la lluita pel waterpolo femení, per creure i confiar en ella durant aquests 18 anys.

Comunicat que la mateixa Sandra Domene ha publicat aquest dimecres a la tarda al seu perfil d’Instagram

Sandra Domene

Sandra Domene 3