Sandra Domene: “No m’han respectat com a esportista professional”

Dissabte passat les mirades estaven posades en Xavi Pérez i aquest dijous en Sandra Domene i Cristina Cantero. Les dues últimes capitanes de l’equip tanquen una etapa al CN Terrassa. L’afició ha respost, però la llotja estava buida de directius, malgrat el significat que suposava aquest partit. Entre el públic de la zona noble, l’staff tècnic de la selecció espanyola. Una imatge que torna a demostrar que les aigües baixen tèrboles dins la junta directiva.

Un minut i mig abans del final, el partit s’ha aturat. Domene és substituïda per rebre un sentit homenatge de companyes, rivals i tot el públic que s’havia concentrat a l’Àrea Olímpica. 24 hores abans, a les xarxes socials, havia carregat contra la junta.

La plantilla del CN Terrassa segueix la projecció del videowall amb el passat de Domene i Cantero

També molt afectada estava Cantero, un altre dels emblemes de la secció. En el seu cas la decisió de retirar-se la va prendre molt abans, però no s’ha mossegat la llengua per com s’ha gestionat aquest final de temporada.

Cristina Cantero no ha pogut contenir les llàgrimes en un final de temporada inesperat

A les baixes de Domene i Cantero s’han d’afegir, de moment, les de Paula Camus, que marxa al CE Mediterrani, i la neerlandesa Fleurien Bosveld. Xavi Pérez prendrà una decisió en els propers dies, però tot apunta a que acabarà coordinant la secció. Una jornada emotiva que no s’han volgut perdre tres integrants del CN Sabadell: l’egarenca Paula Leitón, Bea Ortiz i Laura Ester. La rivalitat es queda a l’aigua.

Paula Leitón i Xavi Pérez. Al tècnic i a la jugadora els uneix una gran amistat