Sandra Salmerón, de l’INS Blanxart, guanya el concurs Lema i Imatge del Consell Esportiu

El passat divendres les instal·lacions del CD Terrassa a Les Pedritxes van acollir el sopar de l’Esport Escolar, que tanca el curs 2016-2017 del Consell Esportiu del Vallès Occidental – Terrassa (CEVOT). Més de 150 persones del món esportiu escolar es van donar cita per a la clausura dels programes del Consell i per a presenciar l’entrega dels premis Lema i Imatge, que tractava sobre l’equitat i la coeducació a l’esport.

Aquest concurs, promocionat pel Consell Esportiu i la regidoria LGTBiQ de Terrassa, busca un lema i una imatge que representi al Consell Esportiu els propers dos cursos al voltant de la problemàtica LGTBiQ a l’Esport. Es van presentar mes de 280 treballs de 9 centres diferents de la comarca en les categories aleví, infantil, cadet i juvenil. La guanyadora del concursa va ser Sandra Salmerón, de l’INS Blanxart, que va rebre el guardó de mans de la tinent d’alcalde de Drets Socials i Serveis a les Persones, Luïsa Melgares.

D’altra banda, durant la vetllada, el Consell Esportiu va fer un reconeixement a Jordi Ballestar, pels seus 25 anys de trajectòria dedicats a l’esport escolar. Va rebre de mans del president del Consell Esportiu, Dani Nart, la insignia de l’entitat. També hi va haver un reconeixement als usuaris i usuàries de FUPAR que participen activament de les activitats del CEVOT per la seva transmissió de valors esportius vers les capacitats diverses.

Durant la seva intervenció, el secretari tècnic del Consell Esportiu, Xavi Dobón, va destacar el “bon tancament del curs 2016-17 del Consell, que ha vist un important creixement de participació en els seus diversos programes”.

Jordi Ballestar, un dels distingits, en el moment de dirigir-se als assistents durant la seva intervenció

 

Més de 150 persones van assistir a la cloenda dels actes del Consell Esportiu