Sanku aterra al San Cristóbal i cobreix la baixa de David Toro

El CP San Cristóbal ha fet oficial la propera contractació per al seu primer equip. Es tracta del davanter Sanku. L’exjugador terrassista, que ja s’ha entrenat aquest dijous sota les ordres d’Oliver Ballabriga, ve a cobrir la baixa del pitxixi la temporada passada, el també davanter David Toro, que ahir es va acomiadar dels seus companys.

Sanku Jabbie va arribar la temporada passada al Terrassa FC en el mercat d’hivern procedent del Lleida Esportiu per cobrir la baixa per lesió de Carlos Martínez. Jordi López no va comptar massa amb el davanter hispano-gambià i la direcció esportiva va decidir no renovar-lo.

Ara aterra de nou a Ca n’Anglada, però a les files del San Cristóbal, tot i que això ha obligat al club a alliberar una de les fitxes no sub-23 per poder contractar-lo, la de David Toro (queda encara lliure una sub-23). La direcció esportiva parroquial treballa per agilitzar els tràmits administratius perquè Sanku pugui entrar en la convocatòria d’aquest diumenge davant la Rapitenca.

David Toro

L’arribada de Sanku ha comportat la sortida de David Toro