Sanku es vol sentir important en la seva nova aventura al Terrassa FC

Sanku Jabbie ja s’entrena amb el Terrassa FC. Aquest dimecres ha estat la seva primera presa de contacte amb els seus nous companys, després d’obtenir la carta de llibertat del Lleida Esportiu.

El davanter hispano-gambià aterra a l’equip terrassista amb l’objectiu de sentir-se important. I després de la mala experiència viscuda pels anteriors gestors del club de la Terra Ferma, assenyala que no va dubtar en canviar d’aires, tot i l’arribada dels nous propietaris.

Sanku reconeix que la presència del seu germà Mamau també ha tingut molt a veure en el seu aterratge al Terrassa.

Qui té assumit que el seu rol no serà d’actor principal és el migcampista Pau Jiménez Albelda. El jugador de Sant Quirze del Vallès arriba al Terrassa, després d’experimentar el soccer de la lliga universitària dels Estats Units.

Per a Albelda formar part de la plantilla terrassista ja és tot un premi i espera aprendre dels més veterans en la seva demarcació, com Àlex Fernández, Martí Soler i Adri Lledó.

Tant Sanku com Albelda podrien entrar ja en la convocatòria per viatjar dissabte a Sòria. Tots dos se sumen als altres dos fitxatges del mercat d’hivern, el mateix Mamau i el lateral Diego Garzón.

Fitxatges Terrassa Fc Mercat Hivern

Sanku, Mamau, Diego Garzón i Albelda, els quatre fitxatges del Terrassa FC en aquest mercat d’hivern