Sant Cugat i Sants, rivals del Terrassa FC al 9è Històrics femení

Sant Cugat FC i UE Sants seran els rivals de l’equip femení del Terrassa FC al Torneig d’Històrics. Tots els detalls de la 9a edició de la vessant femenina d’aquesta competició i la 38a de la categoria masculina s’han presentat aquest dimarts al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona.

El conjunt terrassista, subcampió de la passada edició, ha estat enquadrat al grup 2. Jugarà contra santcugatenques i barcelonines en format de triangular de 45 minuts el divendres 6 de setembre, a partir de les 19 h, al Municipal de Guinardó. L’altre grup, l’1, ho farà un dia abans. Aquest està format pel defensor del títol, el FC Martinenc, el CE Mataró, que s’estrena en el torneig, i el Cerdanyola del Vallès.

La final tindrà lloc el diumenge 8 de setembre (19 h). Les instal·lacions del Martinenc tornaran a ser la seu única del torneig tant en la categoria masculina com en la femenina. El primer equip del Terrassa FC, un habitual de les últimes edicions dels Històrics, va renunciar a participar aquest any.

[Font imatges: FCF]