Sant Joan porta les primeres capbussades de l’estiu a les piscines municipals de Terrassa

Aquest dijous, dia de Sant Joan, ha començat la temporada de les piscines municipals a Terrassa. La piscina de Vallparadís, la de la Maurina, la de les Arenes i la de Sant Llorenç han donat el tret de sortida a pràcticament dos mesos i mig de bany, que acabaran el 5 de setembre.

Els primers banyistes han pogut gaudir d’un matí molt tranquil, amb poca afluència de gent i una bon temps que convidava a fer la primera remullada.

Per segon any, la pandèmia ha fet que les condicions de les piscines siguin diferents del que és habitual. No hi ha passis de temporada i les entrades, que només serveixen pel matí o per la tarda, es poden comprar per internet o a les taquilles. Els preus també es mantenen com l’any passat, amb una tarifa màxima de 2 euros per als adults i l’entrada gratuïta per als menors de 14 anys. Amb tot plegat, la previsió és que, com l’any passat, les piscines arribin a omplir l’aforament permès.

L’aforament reduït a un terç fa que, en el cas de Vallparadís, hi puguin entrar 500 persones per torn, mentre que a les altres piscines hi caben un centenar de persones com a màxim. Sempre, és clar, guardant les distàncies i sense poder fer servir els vestidors.