Festa Major Sant Pere 2022

Sant Pere celebra la 43a Festa Major amb una vintena d’activitats

Després de dos d’anys d’aturada per la pandèmia, aquest cap de setmana torna la Festa Major als carrers de Sant Pere. Del 20 al 22 de maig se celebra l’edició número 43 d’aquesta festa amb una vintena d’activitats al carrer.

El 17è Festival Sant Pere Sona! obre la programació aquest divendres amb un doble concert de Caipirinhas Rumberus i Memetic Theory. La cita és a partir de dos quarts d’onze de la nit.

Una altra de les cites habituals d’aquesta festa és la 14a Tirada de Bitlles Catalanes, un joc que es va recuperar per aquesta festa l’any 2007.

Els organitzadors, l’entitat cultural La Papallona de Sant Pere, compten amb el suport organitzatiu de l‘Associació de Veïnes i Veïns de Sant Pere, la col·laboració dels comerciants del barri i de l’Ajuntament de Terrassa.

La resta d’actes es completen amb la tradicional cercavila de la Papallona de Sant Pere i que tindrà com a convidats els Gegants Bojos de Terrassa, una simultània d’escacs, una tarda de contes i jocs de fusta, la tradicional xocolatada, una batucada, una ballada de sardanes, bombolles de sabó gegants, un concurs de breakdance, el dinar popular, un espectacle de pallassos, una sessió de teatre en anglès i una cantada d’havaneres.

La intenció és la de mantenir la gratuïtat de tots els actes així com reforçar una programació dirigida al públic familiar. La Festa Major de Sant Pere compta amb un pressupost aproximat d’uns 7.000€ .

Festa Major Sant Pere 2022