Sant Pere celebra la seva 45ª Festa Major amb més d’una vintena d’activitats al carrer

El barri de Sant Pere celebra la seva Festa Major del 24 al 26 de maig. És considerada una de les festes de barri més populars i participatives de la ciutat.

La Gran Gimcana de dissabte al matí és una de les principals novetas d’aquesta edició. A més han preparat un espai de joc i tallers creatius de diumenge. 

Les bitlles catalanes hi tornaran a ser. La Papallona de Sant Pere va recuperar-les l’any 2007. Des d’aleshores, només la pandèmia n’ha interromput la seva celebració de manera consecutiva.

Una altra de les cites habituals d’aquesta festa major és el Sant Pere Sona! que arriba a la seva 19a edició. El festival oferirá, doncs, un triple concert gratuït de grups terrassencs: Quatrulls, Descantilleos i Desquici, que tocaran davant del Mercat del Triomf.

Sant Pere Sona!

La resta d’actes es completen amb la tradicional cercavila, les partides ràpides d’escacs, un espectacle familiar, o la tradicional xocolatada. També s’ha programat teatre en anglès, nit de música en viu, exposicions i exhibicions de breaking i kitboxing, un vermut glosat, el dinar popular, un espectacle de màgia i un concert dels Oh! Revival.
L’Associació de Comerciants de Sant Pere, de nova creació, s’ha incorporat a l’equip organitzatiu format per La Papallona de Sant Pere i l’Associació de Veïnes i Veïns de Sant Pere. La Festa Major de Sant Pere compta amb un pressupost aproximat d’uns 8.000€.