Santi Rius proposa 6 idees per a les persones que hagin perdut part del seu negoci arrel del coronavirus

Arrel de la crisis del coronavirus molts empresaris han vist amenaçat el seu negoci i no es volen quedar enrere perquè això no passi Santi Rius director de Creat360,dona 6 idees, aprofitant que en aquests moments caldrà plantejar canvis importants en molts negocis per  no perdre competitivitat.

Una primera proposta seria incentivar la comunicació de valor amb els clients i amb el públic potencials. En aquest sentit afirma que caldria augmentar la freqüència de comunicació i procurar que tingui més valor i rellevància. L’assessor de la Cecot afirma que en aquests moments La clientela recordarà més qui ha estat actiu durant aquesta crisis i li ha resultat d’utilitat, ressalta.

La segona idea seria planificar i establir una metodologia de treball, en un moment el no tenim rutines fixes, afegeix.

El tercer consell seria renovar-se digitalment, per  assegurar que la petjada digital és bona i transmet credibilitat.

En quart lloc caldria reinventar i cercar quins valors  nous es poden pots oferir als clients per tal d’obrir noves possibilitats de venda.

Com a 5a idea proposa ser més creatiu. Intentar pensar diferent i sobre tot fer-se la pregunta de “I si?”, Afegeix.

Per últim proposa aprendre a utilitzar el vídeo per vendre’s i per vendre, per comunicar-se més i millor amb els clients, distribuïdors o possibles clients potencials i fer servir les xarxes socials per difondre’ls.