Sarai Gascon, doble medallista paralímpica en els seus quarts jocs

La nedadora terrassenca Sarai Gascón, s’endú una plata i un bronze de Tòquio, l’or paralímpics se li continuar resistint. Gascón s’ha proclamat subcampiona paralímpica dels 100 metres lliures en categoria s9. L’egarenca ha pujat al 3r lloc del podi en la prova de 100 metres papallona de la mateixa classe. En els seus  quarts Jocs Paralímpics l’esportista terrassenca també ha aconseguit tres diplomes en la resta de proves que ha nadat. A la prova dels 100 metres estils SM9 s’ha quedat a les portes del podi i ha estat quarta. En ells relleus 4 x 100 estils ha quedat en cinquè lloc, la mateixa posició que en els 100 braça sb9.

El terrassenc Jordi Ruiz, no s’ha pogut penjar el bronze a la capital nipona i s’emporta un diploma Olímpic en perdre  la final de consolació contra Gran Bretanya. El jugador  de bàsquet en cadira de rodes va ser plata a Rio. 

Font imatge: CN Terrassa

Per la seva banda, l’aixecadora del Club de Peses Terrassa, Montse Alcoba,  s’ha emportat una altra diploma quedant  setena en la final de la categoria de -79 quilos en el seu debut en un Jocs Paralímpics.

[Font: ©Mikael Helsing / CPE]