Sarai Gascón: “Em faria molta il·lusió poder disputar els meus quarts Jocs Paralímpics”

Sarai Gascón ha estat la convidada aquest dilluns al programa Esports Terrassa. La nedadora paralímpica està immersa en la preparació per a una temporada exigent, amb la disputa del Campionat d’Espanya, l’Europeu de Funchal i la gran cita del 2020, els Jocs Paralímpics.

Tot i les quatres medalles aconseguides al Mundial de natació adaptada de Londres, entre febrer i juny Gascón ha d’acreditar les mínimes per a Tòquio. Si ho aconsegueix, amb 27 anys seran els seus quarts Jocs i els afronta amb la mateixa il•lusió que els primers.

Fa quasi un any que el CN Terrassa va decidir no renovar el seu contracte. Des de llavors l’egarenca no competeix per cap club i assenyala que serà així fins que es retiri. Tot i això, Gascón no tanca les portes a tornar al club que l’ha vist créixer sempre i quan hi hagi una equiparació real entre tots els esportistes.

El Campionat de Catalunya de natació adaptada, que probablement se celebrarà l’Àrea Olímpica al febrer, serà la primera gran cita per a la terrassenca de cara a buscar les mínimes per a Tòquio.

Sarai Gascón, entrevistada per Joan Gutiérrez a l’Esports Terrassa