Sarai Gascón es cobreix d’or amb el títol mundial en 50 lliures S9 i José Antonio Marí suma una nova plata

Sarai Gascón torna del Mundial de Mèxic coberta d’or. Als títols aconseguits en els 100 metres lliures i en els 100 papallona, s’ha de sumar el títol en 50 metres lliures S9 en la jornada de divendres, establint un nou rècord del campionat.

La nedadora del CN Terrassa va dominar clarament la prova i va aturar el crono en uns excel•lents 29 segons i 13 centèsimes. La catalana Núria Marquès va finalitzar segona i el bronze va recaure en la nord-americana Natalie Sims. D’aquesta manera Gascón suma 11 medalles mundialistes en piscina de 50 metres, sis d’elles d’or.

 

 

En aquesta mateixa prova, José Antonio Marí va fer plata. La marca del nedador del CN Terrassa va ser de 26 segons i 22 centèsimes, només superat per l’italià Simone Barlaan. El bronze va anar a parar al finlandès Leo Lahteemmaki. El valencià completa doncs un gran Mundial amb un balanç de dues plates i un bronze.

La delegació espanyola finalitza el Campionat del Món en sisena posició, amb un total de 45 medalles: 10 d’or, 16 de plata i 19 de bronze.