Sarai Gascón: “Estic molt contenta de poder tornar al club de la meva vida”

Sarai Gascón torna al CN Terrassa. Aquest divendres s’ha convertit en una data assenyalada en el calendari de la nedadora paralímpica egarenca, ja que ha significat el retorn al club que l’ha vist créixer com a esportista professional. Gascón, de 29 anys, ha signat la seva vinculació per dues temporades, tot i que l’acord és prorrogable fins que decideixi posar punt final a la seva carrera.

L’arribada de la nova junta directiva ha estat clau per fer el viatge de tornada, ja que la negociació entre totes dues parts ha estat fàcil i ràpida. L’esportista egarenca més internacional i qui més projecció a l’exterior ha donat al CN Terrassa no ha amagat la seva satisfacció. Volia tornar, després d’una travessia pel desert de tres anys, en la qual ha hagut de competir com a independent rebutjant ofertes d’altres clubs.

Gascón col·laborarà amb la secció del club, tot i que seguirà entrenant amb el seu tècnic, Jaume Marcet, a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat. La setmana vinent l’egarenca ja competirà a Castelló sota el paraigües del CN Terrassa al Trofeu Internacional Castalia, primera competició on Gascón buscarà les mínimes per al Mundial de Funchal.

Palmarès impressionant

Sarai Gascón ha participat en quatre Jocs Paralímpics i ja treballa per ser també als de París 2024. Al llarg de la seva trajectòria, acumula 61 medalles internacionals: 8 en Jocs, 17 en Campionats del Món i 36 en Campionats d’Europa.

La temporada passada (2020-2021) va aconseguir una medalla de plata i una de bronze als Jocs de Tòquio i set més, tres d’elles d’or, a l’Europeu

Sarai Gascón Torna Cn Terrassa 3

Sarai Gascón ha signat la seva vinculació per dues temporades amb el president del CN Terrassa, Joan Herrera

Sarai Gascón Torna Cn Terrassa 4

Encaixada de mans entre Joan Herrera i la nedadora paralímpica