Sarai Gascón i José Antonio Marí es pengen deu medalles a l’Open Internacional d’Alemanya

Els nedadors del CN Terrassa Sarai Gascón i José Antonio Marí van aconseguir deu medalles en l’Open Internacional d’Alemanya de natació adaptada que va celebrar-se entre dijous i diumenge a Berlín. La competició, una de les més prestigioses del calendari internacional de natació paralímpica, va aplegar 550 nedadors de 50 països i va esdevenir una nova ocasió per afinar l’estat de forma de cara al gran objectiu d’enguany d’ambdós nedadors, el Campionat d’Europa que tindrà lloc a Dublín el mes d’agost.

L’Open Internacional d’Alemanya de natació adaptada va contemplar finals per categories al matí i finals en format multidisability a la tarda. Aquesta segona modalitat aplega tots els nedadors que participen en una prova. Gascón va vèncer quatre proves en la categoria S9 (50 i 100 papallona i 50 i 100 lliures) i va obtenir dues plates en la modalitat multidisability (50 i 100 papallona).

Al seu torn, José Antonio Marí va guanyar els 50 i 100 metres lliures S9 i els 100 papallona S9. Així mateix, va obtenir la plata als 50 metres papallona. En la modalitat multidisability, el nedador valencià va ser sisè en 100 papallona i vuitè en 100 lliures.