Sarai Gascón torna de l’europeu paralímpic de Dublín amb 3 ors i una plata

Sarai Gascón ho ha tornat a fer. L’egarenca no ha deixat opcions a les rivals i ha encapçalat en tot moment la cursa dels 50m lliures en categoria S9 per sumar la tercera medalla d’or en els campionats europeus paralímpics que s’han disputat a Dublín. La nedadora del CN Terrassa, que dijous es proclamava campiona d’Europa competint per Espanya en les proves dels 100 m lliures i dels 100 m papallona en categoria S9, ha sumat diumenge el tercer or a Dublín.

Nedant al carril número 4, amb banyador vermell i lluint novament el casquet del seu company d’equip José A. Marí, Gascón ha marcat el ritme de la prova ja des del salt inicial i ha signat una prova impecable amb un registre de 29.01, seguida de la portuguesa Susana Veiga i de la catalana Núria Marquès, del CN Sant Feliu, que amb aquest bronze s’ha convertit en l’altra gran protagonista de l’europeu amb set medalles.

A més dels 3 ors, Sarai Gascón ha sumat una quarta medalla, en aquesta ocasió compartint podi precisament amb Marquès. Juntes han competit en el relleu dels 4×100 estils per signar una medalla de plata amb l’equip espanyol, en aturar el crono en 5:03.64 en una prova que ha guanyat Gran Bretanya.