Sarai Gascón torna tres anys després al CN Terrassa

La nedadora egarenca Sarai Gascón torna al CN Terrassa, al club que l’ha vist créixer com a esportista professional. L’entitat ha convocat una roda de premsa per aquest divendres a les 12.00h. Era qüestió de dies el retorn de Gascón, un cop es va produir el canvi a la junta directiva amb l’arribada de Joan Herrera en les darreres eleccions. Durant aquests mesos el president del club no ha amagat mai el retorn de l’esportista més llorejada de la història de l’entitat.

Gascón va trencar relacions amb el CN Terrassa l’1 de desembre de 2018, quan l’entitat presidida per Jordi Martín va fer públic en un comunicat que no li renovava el contracte per tot un seguit de discrepàncies institucionals amb l’entitat i amb alguns tècnics del club. Unes acusacions que ràpidament van ser respostes per la nedadora paralímpica a través de les xarxes socials, acusant el CN Terrassa de mentir i de no equiparar les seves condicions amb els esportistes no discapacitats.

Des de llavors Gascón s’ha entrenat per lliure i ha competit sense llicència de cap club, a excepció de les competicions d’àmbit universitari en les quals ha nedat sota el paraïgues de l’UCAM.