SAT denuncia que el propietari d’un habitatge ha contractat una empresa per fer un desallotjament il·legal

Divendres al matí mitja dotzena d’homes es van presentar en aquest habitatge de la carretera de Rellinars per forçar la sortida dels quatre joves que ocupen el pis des de fa gairebé quatre anys. Dies abans ja els havien fet una visita demanant amb bones maneres que marxessin.

Els enviava Desokupa, una empresa especialitzada en desallotjar habitatges al marge de cap ordre judicial. La ràpida reacció dels joves i la intervenció dels Mossos va evitar la desocupació de l’habitatge. El pis era propietat de la SAREB però aquest mateix any ha passat a mans d’una empresa del sector immobiliari. Solidaritat Antirepressiva de Terrassa ha volgut fer públic el nom dels nous propietaris i deixar-los clar que amb aquestes formes no se’n sortiran.

Des de divendres a la casa sempre hi ha algú per evitar que els homes de Desokupa ho aprofitin per entrar i canviar el pany.

El mateix divendres a la nit els afectats ja van presentar una denúncia per la manera d’actuar dels homes de Desokupa. Denuncien que es van fer passar per policies amb plaques falses i que van intentar forçar el pany per obrir.