Saturació per abandonaments al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa

Estiu dur al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa. Hi ha massa animals. De gossos n’hi ha tants, que n’han hagut de traslladar alguns a Help Guau per manca d’espai. I de gats, no s’havien trobat mai amb una quantitat d’abandonaments tan elevada. Els estius són, tradicionalment, els moments de l’any amb més abandonaments però, des de la pandèmia, la situació ha empitjorat.

Gat Caad

Tot i que cada vegada arriba a més gent, el missatge contra els abandonaments no acaba de calar entre la població. La solució només passa per l’adopció. També es demanen acollides temporals per a aquells gossos que han de ser intervinguts o seguir un tractament i necessiten poder recuperar-se amb una família.

Gos Caad

En el cas dels gats, n’hi ha poquíssims que portin xip. Per això, les voluntàries demanen ajuda a l’administració amb campanyes específiques. Les altes temperatures d’aquests dies compliquen la situació dels animals, sobretot dels gossos, i també de les voluntàries.

Gats Caad

Qualsevol persones interessada en adoptar un gat o un gos s’ha de posar en contacte amb el CAAD per demanar hora i poder iniciar el procés de coneixement i adaptació de l’animal, amb l’assessorament de l’equip de professionals del centre.