Sebastián Sánchez guanya la panera de nadal del Banc de Sang

El donant Sebastián Sánchez ha guanyat la panera de nadal del Banc de Sang. Ell és qui va triar el número 590, que coincideix amb les últimes tres xifres del Sorteig de la Loteria de Nadal. S’ha endut a casa una panera de nadal, gentilesa  dels col·laboradors habituals del Banc de Sanng:  El Mercat de la Independència, El Celler del Cava, Els Xixonencs, El Forn del Progrés i l’Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

Sebastián Sánchez va fer la seva primera donació l’any 81 i s’ha fet donant habitual a partir de 2015. El seu grup sanguini és A+, el més comú de la població catalana, i per tant, gran part de les persones que necessitin una transfusió, tindran també aquest grup.

La Llumineta ha finalitzat, però com sempre el Banc de Sang i Teixits, no s’atura ni per festes i segueix aquests dies amb la campanya de l’Amic Invisible. 

L’horari d’atenció del Banc de Sang de Terrassa serà reduït, de 9h a 14h els dies 24, 27 i 31 de desembre, 2 i 3 de gener. La resta de dies de dilluns a divendres laborables, l’horari serà l’habitual, de 9h a 20h.