S’edita la versió íntegra de la novel·la ‘Aquest serà el principi’ d’Anna Murià

«Aquest serà el principi» és la novel·la més important de tota l’obra de l’escriptora Anna Murià, que va viure els darrers anys de la seva vida a Terrassa. Una gran obra que es va publicar l’any 1986 amb importants mutilacions per raons econòmiques de l’edició.

Ara Sam Abrams, expert en l’obra del matrimoni d’escriptors Agustí Bartra i Anna Murià, ha restituït més de cent pàgines inèdites en la nova edició íntegra i definitiva que hagués volgut l’escriptora. «Aquest serà el principi» mostra el pas del temps en una mirada sobre l’ànima humana i les seves relacions d’amor, desamor o gelosia.

La crònica de tota una generació i el periple vital d’un important catàleg personatges. Sam Abrams ha presentat aquest dimecres la nova edició del llibre a la Casa Museu Alegre amb el també escriptor Vicenç Villatoro.

Fins ara, l’obra mestra de Murià que va escriure entre el 1942 i el 1975, només es va publicar en la versió inicial retallada. Ara arriba l’obra íntegra, tal i com Murià la va escriure i sempre va voler publicar.