Segon diumenge amb la Rambla Francesc Macià pels vianants

Per segon diumenge consecutiu, els vehicles no han circulat per tota la Rambla Francesc Macià. Es tracta d’una mesura impulsada per l’Ajuntament de Terrassa per tal de donar prioritat als vianants a la Rambla i facilitar així la mobilitat de les persones.

Des del consistori animen als egarencs a passejar per tota aquesta via perquè, asseguren, es vol tenir espais de gaudi i de relació per fer barri i també ciutat. La mesura, que entra en vigor des de les 8h del matí i s’allarga fins a les 23h del diumenge, pretén, a més, pacificar la zona i fer-la més agradable per al passeig. Alguns veïns i veïnes de Terrassa opinen que és una mesura molt positiva per la ciutat.

D’aquesta manera, la rambla Francesc Macià es converteix cada diumenge en un espai on caminar tranquil·lament i gaudir del passeig. Per a tots aquells qui tinguin estacionat el seu vehicle en aquest tram de carrer, l’Ajuntament informa que no cal retirar-lo. Ara bé, recomana evitar els desplaçaments en vehicle privat durant el tancament de la rambla. En cas que sí sigui necessari entrar o sortir amb el vehicle, es podrà fer sempre i quan es retirin les tanques instal·lades a la calçada i posteriorment es tornin a col·locar un cop s’hagi accedit al tram de carrer.