Eva Candela Masia Freixa

Segon Sopar de la Dona del PSC dins el Dia Internacional de les Dones Treballadores

El Proper dissabte 4 de març el PSC Terrassa torna a convocar a les terrassenques a un sopar. Ho fa en el marc del Dia Internacional de les Dones Treballadores. Així amb el Segon Sopar de la Dona es vol fer valdre la sororitat, la força i l’esperit feminista de Terrassa.

Ara fa un any, per commemorar el 8M de 2022, l’agrupació va organitzar el seu primer Sopar de la Dona. L’acte va comptar  amb una assistència de 100 terrassenques.

 Aquest any, l’esdeveniment tindrà lloc al restaurant El Casal de Les Fonts a les vuit del vespre. El preu del tiquet és de 20 euros. Les entrades es poden reservar al telèfon 937801000, al WhatsApp 677004697, al correu electrònic terrassa@socialistes.cat i a la seu del PSC Terrassa.

El Segon Sopar de la Dona comptarà amb la presencia de la candidata a l’alcaldia de Terrassa, Eva Candela, i la Presidenta del Congrés, Meritxell Batet. Reivindicaran polítiques feministes en tots els nivells governamentals, des de l’estat fins al local. Amb aquest acte, el PSC Terrassa refermen el seu compromís amb la lluita feminista i la fi de la violència masclista que pateixen les dones pel simple fet de ser-ho.