Segona posició per a Sergi Cebrián a la Lliga Catalana de Camp de Tir amb Arc

Aquest passat cap de setmana es va disputar a Rubí l’última jornada de la Lliga Catalana de Camp de Tir amb Arc, amb la presència de 108 arquers, la segona màxima participació dins d’aquesta modalitat.

Cal destacar el subcampionat obtingut pel Club d’Arquers Terrassa en la lliga de clubs, amb l’equip format pels cadets Biel López, amb Arc Longbow, Ivet Santolaya, amb olímpic, i Sergi Cebrián, amb Arc Nu. L’equip egarenc només ha estat superat pel Caldes de Montbui, fortament reforçat a mitja temporada amb la incorporació dels campions en Compost i Nu Jordi Soler i David Garcia, procedents del Club d’Arquers Osona.

En l’apartat individual, cal destacar l’or per a Santolaya en Olímpic i el mateix metall per a Biel López en Longbow. Per la seva part, Cebrián iniciava la definitiva jornada en la quarta posició de la general. Tot i començar el recorregut amb un nul, l’egarenc ha pogut reconduir la situació salvant la jornada amb 311 punts i remuntant fins a la segona posició de la general, només superat per David Garcia, actual número 1 mundial de la modalitat. El podi l’ha completat Xavier Ribatallada.

La següent cita per a Cebrián serà aquest diumenge, a la tercera jornada de la Lliga Espanyola de Camp, a Aranjuez, on tindrà la primera oportunitat de confirmar la presencia en el Mundial de Cortina (Itàlia).