Segueixen les millores del paviment als barris de Can Parellada, Les Arenes, La Grípia i Can Montllor

Segueixen les obres d’asfaltat i reparació del paviment a diferents carrers que afecten a divuit vies de tota la ciutat. Aquest dilluns han començat les del barri de Can Parellada, Les Arenes, La Grípia i Can Montllor: als carrers de les Borges Blanques, Tanzània, Egipte i Sudan.

L’afectació més important per al trànsit és l’actuació al carrer de Les Borges Blanques, ja que obliga a desviar el bus de la línia L2 i, més endavant, el de la línia L3. En un primer moment les dues parades d’aquest carrer es traslladaran al carrer de Mura. Entre l’11 i el 15 de desembre el desviament també afcetarà la línia L3.

A la resta de carrers les obres afecten fonamentalment al veïnat, que no hauran pogut accedir ni aparcar als carrers Tanzània, Egipte i Sudan.

La setmana que ve, i també dins el projecte de millora del paviment, continuaran tallats el tram sud del carrer de Pompeu Fabra, que obligarà a desviar la línia L6 d’autobus i traslladar dues parades del carrer Pompeu Fabra al Doctor Ferran.

Per últim, a l’avinguda del Vallès, en el tram comprès entra la Rambla Francesc Macià i la carretera de Castellar, es mantenen les restriccions al carril lateral.