Sense Lluna Terrassa Arts Escèniques 2

‘Sense lluna’ estrena la temporada d’espectacles familiars al Terrassa Arts Escèniques

La companyia teatral Samfaina de Colors porta a Terrassa Sense Lluna. Un espectacle per a públic familiar que reflexiona sobre les diferents etapes de la vida. I és que fa una al·legoria entre les diferents fases lunars i el cicle de la vida.

Es tracta d’un muntatge musical i poètic a l’ombra de la lluna, que es representarà el dissabte 22 d’octubre a les 17 h al Teatre Principal. 

Mirna Vilacís, presenta a la ciutat aquesta petita joia que va estrenar-se a la Fira Mediterrània de Manresa amb un gran èxit de públic. Al capvespre, una noia espera la lluna cantant i tocant els seus instruments per crear l’harmonia de la nit. Quan la música creix, la lluna creix. Quan la música es torna fosca, la lluna s’apaga. Un mussol i un llop acompanyen aquest dolç moviment del vaivé de la lluna. Negra nit. Sense lluna. 

Amb aquesta funció també s’estrena la programació familiar de la temporada de tardor hivern de Terrassa Arts Escèniques.Alhora el Teatre Principal acull un dels plats forts de la programació del Festival Didó, amb  Vilacís, guardonada amb el Premi Didó de l’Any.

[Fotos: Terrassa Arts Escèniques]