Sense notícies de la persona desapareguda vora el Llac Petit

Aquest dissabte al matí un grup de voluntaris ha participat en la recerca d’una persona desapareguda als entorns de la Masia Ègara i el Llac Petit. La convocatòria l’havia fet a través de les xarxes i per petició de la família el Centre Excursionista de Terrassa, ja que molts membres de l’entitat són grans coneixedors de l’àrea on s’ha realitzat el rastreig. La persona desapareguda és un veí de Terrassa de 79 anys de qui no se’n sap res des de fa més d’una setmana. El cap de setmana passat, un dispositiu conjunt de policia i bombers ja va estar rastrejant la zona amb l’ajuda d’un helicòpter.

Els participants en la recerca d’aquest dissabte estaven citats a les 8h i s’han repartit en dos sectors, amb la indicació de fixar-se especialment en esvorancs, sots i canyissars que poguessin haver passat per alt recerques anteriors.

El rastreig s’ha allargat durant més de quatre hores, sense resultats. Segons la família del desaparegut, l’home sortia sovint a caminar per aquesta zona, d’aquí que sigui l’àrea on fins ara s’han realitzat les recerques.