Sense Sal assaja el seu darrer concert a la Casa de la Música de Terrassa

El març d’aquest any el grup egarenc de pop-folk Sense Sal anunciava, a través de les xarxes socials, l’adéu dels escenaris amb una gira iniciada a l’estiu i que acabarà amb el darrer concert a la sala Apolo de Barcelona el proper divendres 16 de desembre.

Durant els onze anys de trajectòria Sense Sal ha llençat 4 discs, una cinquantena de cançons i ha trepitjat més de 250 escenaris.

Aquest cap de setmana han estat preparant la seva darrera actuació plegats en una sala especial pel grup com l’Apolo. La Casa de la Música ha estat el lloc on ultimar els detalls del concert tant especial del divendres vinent.

Al post d’Instagram en què el grup de Terrassa anunciava que aquesta seria la seva darrera gira s’explicava com van ser els seus inicis. Alguns integrants han volgut rememorar als micròfons de Canal Terrassa com van engegar aquest projecte musical amb més d’una dècada d’història i milers de seguidors.

Un grup d’amics amb el cap ple de somnis, tal i com es defineixen, que han fet gaudir a molts seguidors mentre ells mateixos gaudien dalt l’escenari i dins un estudi de gravació. Aquest 16 de desembre plegaran veles com a Sense Sal però qui sap si seguirem veient alguns dels integrants amb nous projectes musicals.