Sense Sal tanquen gira de comiat abans de l’últim concert com a grup a la Sala Apolo

Els terrassencs Sense Sal encaren la recta final de la seva trajectòria com a grup. I és que la gira de comiat d’aquest estiu arriba divendres al darrer concert. Serà a 2/4 de 12 de la nit a Avià, al Berguedà, on la formació posi punt final a la gira, això sí, amb la mirada posada encara en el 16 de desembre, on grup i fans viuran a la Sala Apolo de Barcelona el que sí serà l’últim concert de Sense Sal.

Enrere quedaran 11 anys de carrera, més de 250 concerts, 4 discos, més de 50 cançons i col·laboracions amb altres artistes com el també egarenc Miki Núñez. També la seva participació al disc de La Marató de TV3 el 2021 versionant ‘Color d’esperança’ i una llista de fites que han convertit aquest grup d’amics en un referent en el panorama musical fet a Catalunya.

Emotiu va ser especialment el concert que Sense Sal va oferir el 4 de juliol a la plaça Vella, emmarcat la Festa Major i que va suposar el seu comiat a Terrassa i del qual corresponen aquestes imatges. Després han vingut una dotzena de concerts en què ha compartit amb el públic els seus temes més populars i també ‘Mira on som‘, la que quedarà com a darrera cançó de nova creació i amb la qual celebren la trajectòria com a Sense Sal.

Les entrades per al concert final a Barcelona ja estan a la venda per 10 euros a la web de la Sala Apolo. La cita serà el 16 de desembre a 2/4 de 9 del vespre.

Sense Sal 2