Sensi Maillo: “No ens hem plantejat demanar la dimissió de Joan Herrera”

L’última assemblea extraordinària de socis compromissaris del CN Terrassa ha eixamplat les diferències que existeix ara per ara entre la junta directiva i els més veterans de l’entitat. A molts d’ells no els ha agradat la reestructuració de la secció de waterpolo, que va comportar la dimissió del tresorer, Andreu Aparicio.

Però la gota que ha fet vessar el got ha estat la imatge del passat dilluns. Alguns d’aquests socis han recriminat la poca preparació amb la qual, segons ells, els responsables del CN Terrassa van exposar el projecte per presentar-se al concurs per explotar el Terrassasports i Les Palmeres.

Joan Herrera i Sensi Maillo, durant l’assemblea del passat dilluns

Canvis a la junta

Això ha desencadenat una major desconfiança cap a la junta i alguns d’ells reclamen canvis. L’expresident Jesús Cortés s’ha reunit aquesta setmana amb alguns dels seus membres, demanant que Joan Herrera faci un pas al costat. La vicepresidenta primera, Sensi Maillo, ha manifestat a Canal Terrassa que no s’han plantejat, de moment, demanar la seva dimissió.

L’expresidente Jesús Cortés s’ha reunit aquesta setmana amb membres de la junta

Herrera ha estat absent aquesta setmana per temes personals. S’haurà de veure en els propers dies quina decisió pren, però algunes fonts apunten que, si no marxa, altres membres de la junta podrien renunciar al càrrec. Es necessita un mínim de 7 integrants per seguir portant el timó del CN Terrassa i, de moment, en són 10. La convocatòria d’eleccions és un escenari que ara mateix no es pot descartar.