Sergi Arranz amplia dos anys més el contracte amb el Terrassa FC

El Terrassa FC i Sergi Arranz Pujol (01/12/1989) han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, ampliant dues temporades més la seva vinculació amb el club terrassista fins al 30 de juny del 2022. El ‘killer’ de l’equip, per tant, també es queda i es converteix en l’onzè jugador que tampoc es mourà de l’Estadi Olímpic de Terrassa.

Arranz, que amb aquesta nova renovació encadenarà tres temporades consecutives defensant la samarreta del Terrassa FC, va ser el segon màxim golejador de la competició i màxim realitzador del Terrassa la temporada passada amb un total de 16 dianes, 15 durant el 27 partits de lliga que va disputar amb l’equip (1.990 minuts) i un més durant la fase de promoció d’ascens al Municipal de Badalona (i 173’ minuts).

El Terrassa FC de Xevi Molist compta ja amb 18 jugadors confirmats per a la propera temporada: els porters Ortega i Xavi Betrán; els defenses Casti, Marc, Luna, Salva, Lucas Viña i Pelegrín; els migcampistes Galeano, Manu i Àlex Fernández i els davanters Albert López, Kilian, Jaume, Jose Enrique, Akito, Josu i Arranz.