Sergi Arranz i l’èpica donen la victòria al Terrassa FC en una remuntada exprés

Un dels atractius del futbol és que, de vegades, és imprevisible: pot passar molt poca cosa en hora i mitja i moltes en només cinc minuts. Ho han pogut comprovar els espectadors que es van acostar a l’Olímpic per veure el Terrassa – Sant Andreu i que veien com el partit s’abocava a un gris empat a zero. Els barcelonins han dominat el joc davant uns egarencs espessos i que han generat poques ocasions gol. Carreón va tenir la més clara.

Ja a la segona part Yaya Sidibe ho ha intentat des de fora l’àrea però amb poca punteria. El Sant Andreu, mentrestant, cada vegada s’anava acostant més a la porteria d’Ortega.

A quinze minuts del final Cristian García ha fet entrar al camp l’home que acabaria sent decisiu, Sergi Arranz. Abans, però, el Sant Andreu marcava el 0 a 1 a només cinc minuts del final en una jugada d’estratègia. Vist el que s’havia vist al terreny de joc, semblava gairebé definitiu.

El Terrassa només li quedava apel•lar a la èpica i li va funcionar. Només dos minuts després, en una jugada de rebots, Àlex Fernández va filtrar una passada cap a Arranz perquè empatés el partit. A l’Olímpic es donava per bo un empat in extremis. Però a Arranz encara li quedava una altra bala, aquest cop aprofitant una jugada de Serramitja. Era el minut 89. No havia calgut ni tan sols el descompte per certificar una remuntada exprés. Cristian García, a la sala de premsa, va atorgar tot el mèrit als jugadors.

Amb aquesta victòria el Terrassa FC se situa tercer a la classificació després de sis jornades. La propera jornada toca visitar l’Horta.