Sergi Cebrián aconsegueix el bitllet per a l’Europeu de Göteborg de Tir amb Arc

El passat cap de setmana es va celebrar a Morón de la Frontera, Sevilla, la primera jornada de la Lliga Espanyola de Camp i de Bosc de Tir amb Arc, amb la participació de l’egarenc Sergi Cebrián del Club Arquers Terrassa.

Cebrián va afrontar la jornada de dissabte, la de Camp, amb la intenció de superar el tall classificatori per al Mundial de Cortina (Itàlia), però un mal inici va impedir que realitzés la marca necessària. Així i tot, va realitzar un bon circuit amb 310 punts finals, que el situaven en segona posició de la general per darrere de Cesar Vera, amb 324, i per davant del català Tomàs Martínez amb 288. El terrassenc disposarà de quatre oportunitats més per superar la marca de 328 punts,  fet que li donarà el bitllet directe al Mundial.

Diumenge Cebrián ja va disputar una excel·lent jornada des del principi, completant els dos circuits de 3D amb 426 i 411 punts, fet que li atorga una mitja de 419 punts i la segona posició en la classificació de la lliga, just per darrere de Vera, actual campió del Món de la modalitat. Aquesta puntuació li va donar la classificació per l’Europeu de Göteborg (Suècia) en superar el tall necessari.