Sergi Cebrián, bronze al Campionat d’Espanya de Camp de Tir amb Arc

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a Lorca (Múrcia) el Campionat d’Espanya de Camp de Tir amb Arc, amb la participació de Sergi Cebrián  del Club Arquers Terrassa. L’egarenc es presentava a la competició amb el bronze de la Lliga Espanyola, la plata en la Catalana i l’or al Campionat de Catalunya obtingut fa uns dies.

Cebrián va liderar el campionat passades les deu dianes, però una sèrie de imprecisions durant quatre dianes consecutives el van relegar a la tercera posició, que ja no podria remuntar. La jornada del diumenge va arrencar amb la disputa dels vuitens de finals. El terrassenc va començar molt fort, finalitzant el tall classificatori per a quarts de final líder, amb 10 punts d’avantatge sobre els seus perseguidors. Tot seguit es van disputar els quarts, on César Vera va prendre la iniciativa finalitzant les vuit dianes amb 110 punts. La segona i la tercera plaça van correspondre a David Garcia i Cebrián.

Les finals quedaven establertes amb dos enfrontaments directes entre Garcia i Cebrián i els dos balears Vera i Llabrés. L’inici d’aquestes va destacar per les imprecisions de Cebrián en la primera diana i les de Garcia en la segona, que van conduir cap a un ajustat final de 46 a 44 a favor de Garcia, que disputaria la gran final contra Vera. En la lluita pel bronze, el tirador del Club d’Arquers Terrassa es va imposar en la fletxa de desempat. El títol va ser per a Vera.

El proper dissabte 17 de juny l’egarenc viatjarà fins a Florència per disputar el Mundial de 3D. L’última setmana de juliol es desplaçarà fins a Hannover a la disputa de l’Europeu de Camp, on intentarà complimentar el palmarès internacional del 2017, e en el qual ja disposa de la plata del Mundial Indoor.